0
Winkelwagen
€ 0,00
Vraag offerte aanDe ‘’IT-AED’’ 


Heb je veiligheidsmaatregelen getroffen voor je systemen, maar ben toch slachtoffer geworden van cybercriminelen? Of heb je per ongeluk zelf iets verwijderd wat toch niet helemaal de bedoeling was? Geen nood, met 'Online Back-up' hebben we altijd nog een kopie van jouw bestanden achter de hand.

Regelmatige back-ups zijn voor jouw digitale infrastructuur net zo belangrijk als zuurstof is voor jezelf. Stel je eens voor: jouw ICT systeem 'stopt met ademen' en je bedrijfskritische data en informatie komt in gevaar.
Dan is het prettig dat er iemand is die beschikt over een 'IT-AED'! Zo wordt jouw systeem met een handomdraai weer leven in geblazen. Back-ups maken is de enige manier om je ervan te verzekeren dat je geen data verliest, om welke reden dan ook.

Jouw data bewaard op meerdere locatiesWij zijn zuinig op jouw data. Die bewaren we op meerdere locaties. Waarom? Dat noemen we een 'dubbele fail-over' of ook wel redundantie'. Wil je weten wat dat betekent? Nee toch? Laat ons dat lekker voor jou regelen! Wel meer info? 0321-382939

Foto('s):

Bijlagen:
Vraag offerte aan

Over ons

HUIJBREGTS | ict & cybersafety
Haringweg 25
8251 RR Dronten
Bel ons: 0321- 382939

Mail ons: support@j-h.nl

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag van 8:00 -18:00 uur
Zaterdag en Zondag gesloten
Alle bedragen zijn inclusief btw