0
Winkelwagen
€ 0,00
De vraag naar het verhogen van de veiligheid rondom de ICT-functionaliteiten van een organisatie nemen steeds meer toe. Goede beveiliging van uw ICT-omgeving is meer dan ooit ontzettend belangrijk. 
 
Je wilt toch niet dat vertrouwelijke bedrijfsgegevens voor iedereen toegankelijk zijn? Hoe voorkom je dat virussen vat krijgen op uw netwerk? Hoe voorkom je dat data gestolen worden? Hoe voorkom je dat je geen toegang meer hebt tot je programma’s?
 

Safety blocks

We zijn steeds meer afhankelijk geraakt van ICT, zowel zakelijk als privé. Hierdoor heeft cybercriminaliteit een steeds grotere impact. De juiste bescherming stopt niet bij een technologische oplossing alleen. De bescherming dient structureel aangepakt te worden. Veilig werken is niet alleen meer iets van de afdeling ICT, maar vereist de betrokkenheid van alle medewerkers. Huijbregts Automatisering is met ruim 25 jaar ervaring dé ICT-kennispartner die weet welke belangrijke rol ICT, maar zeker ook security, speelt in de bedrijfsprocessen. We realiseren ons dat het verhogen van het bewustzijn op informatiebeveiliging een enorme uitdaging is. Om deze reden bieden wij een totaalconcept in de vorm van safety blocks. Naast de vertaling van functionele eisen en wensen naar ICT-oplossingen zorgen wij er ook voor dat de medewerkers van jouw organisatie zich maximaal bewust worden van ICT-veiligheid.

ICT safety kent grofweg vier vormen: informatiebveiliging, werkplekbeveiliging, netwerkbeveiliging en gebruikersbeveiliging. Lees hieronder meer wat dit precies inhoud.
 

Security awareness opleidingen

Security awareness is een proces om het (online) gedrag van mensen te veranderen en wordt niet gecreëerd met een eenmalige training. Binnen het opleidingstraject van BeveiligMij.nl wordt naast klassikale trainingen gebruik gemaakt van e-learning. Organisaties hebben echter de mogelijkheid te kiezen voor een volledig of gedeeltelijk opleidingstraject.
Over ons

HUIJBREGTS | ict & cybersafety
Haringweg 25
8251 RR Dronten
Bel ons: 0321- 382939

Mail ons: support@j-h.nl

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag van 8:00 -18:00 uur
Zaterdag en Zondag gesloten
Alle bedragen zijn inclusief btw