0
Winkelwagen
€ 0,00
Vraag offerte aan

GUARD CONTROL

Toezicht op de plekken waar en wanneer u dat wenst. 

OVERAL EN ALTIJD

Met GUARDCONTROL heeft een  turnkey oplossing voor uw terrein toezicht. 

Onze GUARDCONTROL systemen zijn vooraf compleet ingeregeld, daarmee wordt installatie op locatie een eenvoudige opgave. Montage op een bestaande lichtmast, aan de gevel of midden in het veld alles is mogelijk. 
Gemonteerd op uw rijdend materieel, behoord tot de mogelijkheden. 

Naast een stand-alone oplossing is het mogelijk de GUARDCONTROL systemen te koppelen, op die manier vormt zich een netwerk. Waarmee  AIALERT optioneel toegepast kan worden. 
 

UIT HET NIETS, BESTAAT NIET

NIEMAND STAAT ZOMAAR VOOR DE DEUR

Voordat iemand bij de voordeur staat is er al een periode verstreken, een netwerk van GUARDCONTROL systemen zorgt dat u de controle heeft over uw terrein. 

Deze toepassing is uitermate geschikt voor Bedrijven terreinen, Woonwijken, Jachthavens, Bungalowparken, Campings, Woningen in het buitengebied, Verenigingen Van Eigenaren (VVE), Gemeentes, Waterschappen, Beheerders en/of Toezichthouders. Zij weten als geen ander hoe belangrijk het is om toezicht te hebben op alle momenten, waar de bewaking traditioneel tweemaal per avond een ronde maakt. Verzorgt GUARDCONTROL 24/7 toezicht. Deze feed kan ook eenvoudig aan uw bewakingspartner worden vrij gegeven, zodat de inzet daarvan efficiënter kan plaats vinden. Wordt de koppeling gemaakt met AIALERT, dan zijn er zelf mogelijkheden om preventief te werken. 

 

Vraag offerte aan

Over ons

Huijbregts Automatisering
Haringweg 25
8251 RR Dronten
Bel ons: 0321- 382939

Mail ons: support@j-h.nl

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00
Zaterdag en Zondag gesloten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw