0
Winkelwagen
€ 0,00
HUIJBREGTS | ict & cybersafety biedt de mogelijkheid zelf je pc volledig op maat samen te stellen. Niemand is hetzelfde en iedereen stelt andere eisen aan zijn computer. Zorg er daarom voor dat jouw PC op maat aan al deze wensen en eisen voldoet. Bij ons kun je je game pc zelfs tot in de kleinste details samenstellen, geen beperkingen, geen concessies, alléén hetgeen wat jij graag wilt hebben! Wij leveren de beste kwaliteit computers en maken uitsluitend gebruik van A-merk componenten. Zo ben je verzekerd van een betrouwbaar systeem. 

 

Reparatie

Start je pc start niet meer, heeft hij een virus of wordt hij steeds trager? Zoek je een bekwame en betrouwbare pc specialist voor je computer reparatie? Een probleem met de pc kan vaak verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met de software, maar ook problemen met de hardware (onderdelen) komen vaak voor.

De computerspecialisten van HUIJBREGTS | ict & cybersafety repareren al jaren alle voorkomende defecten aan alle merken pc’s. Een volledige diagnose van uw pc wordt u aangeboden voordat je kosten maakt. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en kun je snel weer met een goed werkende computer aan de slag!


Waar bent u naar opzoek?Over ons

HUIJBREGTS | ict & cybersafety
Haringweg 25
8251 RR Dronten
Bel ons: 0321- 382939

Mail ons: support@j-h.nl

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag van 8:00 -18:00 uur
Zaterdag en Zondag gesloten
Alle bedragen zijn inclusief btw