0
Winkelwagen
€ 0,00
Vraag offerte aan


Cloudroom safety zone

Nooit meer zorgen over ICT en ICT safety. Met een online werkplek in de cloud heb je overal toegang tot bestanden. Al je bedrijfssoftware op één plek en flexibel werken waar je maar wilt. Thuis, aan zee, bij een klant? Alles is mogelijk. Loop je eens ergens tegenaan en kom je er niet uit, dan staan wij voor je klaar.

Inloggen in je persoonlijke cloud werkplek, vanaf je computer, tablet of telefoon. Handig toch? Jij kunt je richten op je werk en wij doen de rest, op de achtergrond, zodat je altijd up-to-date bent. Zo werk je veilig en efficiënt en heb je geen gedoe met servers, software of licenties. En de ICT-manager dan? Dat zijn wij! Op afstand, maar altijd dichtbij.

  • Complete werkplek in de cloud
  • Veilig en ongestoord werken waar je maar wilt
  • Nooit meer zorgen over ICT
  • Alle data veilig in ons eigen data center
 

Veiligheid

Cloudroom safety zone is een combinatie van een aantal van onze cloud producten en is ontworpen rondom veiligheid en betrouwbaarheid. We updaten, monitoren en beveiligen de servers voor je en vallen jouw er niet mee lastig.

 

Kosten

Jouw IT-kosten worden transparant in voorspelbaar. Jij hoeft geen grote initiële investeringen te doen. Jij zet jouw kapitaalkosten om in voorspelbare operationele kosten. De kosten-batenverhouding is zeer gunstig. Jij kunt flexibel opereren, de investeringen en de beheerslasten zijn laag, want jij beheerst de kosten per werkplek. Bovendien stijgt de productiviteit van je medewerkers.

Jij hoeft zelf geen software meer aan te schaffen. Jij hoeft dus geen licenties van je tekstverwerker meer te kopen. Voor een dagelijks bedrag per Desktop kun jij verschillende applicaties zoals Office simpel activeren.


Foto('s):

Bijlagen:
Vraag offerte aan

Over ons

HUIJBREGTS | ict & cybersafety
Haringweg 25
8251 RR Dronten
Bel ons: 0321- 382939

Mail ons: support@j-h.nl

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag van 8:00 -18:00 uur
Zaterdag en Zondag gesloten
Alle bedragen zijn inclusief btw