0
Winkelwagen
€ 0,00
Vraag offerte aan
Al jaren bewegen grote en (midden-) kleine bedrijven zich met reden naar de cloud. De cloud biedt immers eindeloze mogelijkheden als het gaat om flexibiliteit, schaalbaarheid en dataveiligheid. Ook voor je groeiende onderneming biedt een cloud-oplossing uitkomst. Jij wilt immers niet dat je IT-infrastructuur beperkingen oplegt aan de groei en continuïteit van jouw onderneming. Samen zorgen we ervoor dat jouw omgeving flexibel is en met je mee groeit. Hoe we dat doen leggen we je graag uit!
 


Oke hoe nu verder?

Onze knappe koppen gaan pragmatisch te werk. We komen graag bij jouw langs om – onder het genot van een kop koffie – een inventarisatie/adviesrapport voor je op te stellen. Dit adviesrapport brengt je behoeften en huidige omgeving in kaart en dient als fundament voor ons advies. Heb jij je al eens afgevraagd wat de toekomst van jouw branche voor jouw in petto heeft? En welke invloed toekomstige trends zullen hebben op je organisatie? Heb jij al eens nagedacht over een redundante internetverbinding? Of geef jij medewerkers de mogelijkheid om thuis te werken? Efficiëntie is een schitterend woord, maar hoe werkt dat in de praktijk binnen jouw organisatie? Die vraag beantwoorden we graag samen met je. Standaardisatie, daar doen we niet aan. Jouw behoeften zijn uniek en je vraagstukken vragen om een oplossing op maat. Regelmatig wordt ons gevraagd: kost dat niet meer tijd/uren? Het antwoord is kort: dat kost het zeker. Resulteert dit in een hogere factuur? Zeker niet! Daar hoef jij je geen zorgen om te maken. Het doen van een accurate inventarisatie zien wij als een service, dat doen we graag voor jouw. Wij willen meer zijn dan zakenpartners, wij willen vrienden van de zaak worden. Wij doen waar wij goed in zijn. We make IT easy. Dat is onze belofte!

 


Jouw organisatie voorbereiden op de cloud

Jouw prachtige onderneming groeit, waardoor jij de IT-omgeving onder de loep moet nemen. Jij wilt tenslotte niet dat je IT-omgeving jij en je personeel beperkt om verdere groei te realiseren. Een one-size-fits-all oplossing bestaat niet, IT is maatwerk. Technologie van gisteren is vandaag alweer verouderd. Dat geldt ongetwijfeld ook in jouw branche. Daarom wil jij een oplossing die met je mee innoveert en in staat is mee te groeien wanneer dat nodig is.


In fases migreren

Je cloudmigratie is een grote verandering, en vraagt dus om een gedegen plan van aanpak. Net als bij een fysieke verhuizing kunnen er dingen beschadigen of kwijtraken, terwijl dit met een goede voorbereiding te voorkomen is. Zetten we eerst de mail over? Daarna je data? Of toch eerst bepaalde applicaties? Nog belangrijker: hoe adopteren je medewerkers deze verandering? We bepalen samen met jouw een IT-roadmap.


 

Zelf de baas zijn over jouw eigen omgeving

Bedrijfsdata, het meest belangrijke voor jouw onderneming. Jij bepaalt zelf wie tot welke data beschikking mag hebben. Of wie welke rechten heeft in de cloud. Het enige wat wij doen voor je, is het faciliteren hiervan. Huijbregts Automatisering zal je zeker hier in adviseren tot waar jij dat fijn vindt. Wij doen het graag samen en maken het graag makkelijk, makkelijk voor jouw. We make IT easy, dat is onze motto.


Foto('s):

Bijlagen:
Vraag offerte aan

Over ons

HUIJBREGTS | ict & cybersafety
Haringweg 25
8251 RR Dronten
Bel ons: 0321- 382939

Mail ons: support@j-h.nl

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag van 8:00 -18:00 uur
Zaterdag en Zondag gesloten
Alle bedragen zijn inclusief btw