0
Winkelwagen
€ 0,00
Vraag offerte aan

 

De internetverbinding is de levensader van jouw organisatie, die zuurstof door het lichaam transporteert en de organen vitaal houdt. Cruciaal voor de uitvoering van bedrijfsprocessen en de communicatie met je klanten. Jij wilt zorgeloos kunnen werken en je internetverbinding moet dat faciliteren.

     ✔ 24 uur per dag                      ✔ 7 dagen per week


Automatische Fail-Over

Nu ben jij hard aan het werk in de Huijbregts Automatisering private cloud en hoor jij dat het internet bij de buren is uitgevallen. Zelfde verbinding als die van jouw?! Toch kun jij zeggen: Wij hebben hier geen last van. In alle eerlijkheid is het internet bij jouw ook uitgevallen, maar jij ervaart geen problemen omdat wij je verbinding redundant hebben uitgevoerd. Hierbij brengen we een soort preventieve bypass aan die bij storingen zorgt dat de levensader blijft functioneren en het zuurstof rijkelijk door de organisatie blijft vloeien.

Verbinding vanuit verschillende leveranciers

Wanneer het internet hapert of uitvalt, ontstaan er haarscheurtjes in de levensader en wordt je organisatie niet langer voorzien van zuurstof. Dat scenario voorkomen we door te werken met verschillende leveranciers, zodat jij nooit afhankelijk bent van een enkele internetverbinding.


Foto('s):

Bijlagen:
Vraag offerte aan

Over ons

HUIJBREGTS | ict & cybersafety
Haringweg 25
8251 RR Dronten
Bel ons: 0321- 382939

Mail ons: support@j-h.nl

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag van 8:00 -18:00 uur
Zaterdag en Zondag gesloten
Alle bedragen zijn inclusief btw