0
Winkelwagen
€ 0,00
Vraag offerte aan

AI ALERT

Uw systeem leert met u mee, door Arteficial intellegence in te zetten, maken wij van uw terrein een gecontroleerde ruimte. 

Het systeem is instaat om de afwijking te herkennen in het normaal en daar op te schakelen. Zodat u een alarm melding ontvangt als dat nodig is en uw bedrijfsvoering door kan gaan zoals u gewent bent. 


 

VIDEO ANALYSE MET MENSELIJKE PRECISIE

De meeste, of bijna alle, Video Content Analyse systemen werken op basis van object classificatie. Zo wordt geprobeerd om mensen en bewegende auto’s te ontdekken, maar regen, reflecties, lichtschitteringen, spinnen en andere bewegende objecten zijn nog steeds lastig weg te filteren, zelfs voor alle AI and Deep Learning toevoegingen en filters. AIALERT classificeert geen objecten, maar detecteert alleen wat we willen detecteren. Hierdoor is het aantal valse alarmen de laagste in de markt.NAUWKEURIGE TEMPERATUURMETING VOOR MEERDERE MENSEN OP DOORLOOPSNELHEID

 
The Typical Pneumonic Symptom of 2019-nCoV Infection Is Fever According to the statistics of clinical manifestations, 28 statutory infectious diseases out of 39 have fever symptoms in the early stage.

BODY TEMPERATURE MEASUREMENT is an important means of epidemic prevention and control

BIOMETRISCHE TOEGANGSCONTROLE OP DOORLOOPSNELHEID

 

Snelle en uiterst nauwkeurige gezichtsherkenning met een nauwkeurigheid uitgedrukt in de kans op een onterechte toegangsverlening van 99.9999% (0,000001) bij doorloopsnelheid.

In vergelijking met kaart gebaseerde of andere biometrische identificatie levert FACE-IT hoge nauwkeurigheid en efficiëntie door de hoge snelheid.

De systemen van supervision draaien al ruim 5 jaar met uiterst nauwkeurige gezichtsherkenning voor toegangscontrole.

Sleutels, codes, tags, labels en kaarten kunnen worden verloren, vergeten, gestolen of misbruikt.

Biometrie is het antwoord, maar de meeste oplossingen zorgen voor vertraging.

AIALERT laat zien dat het snel en zeer nauwkeurig kan, je bent zelf je eigen sleutel en hoeft niets te doen, alleen maar kijken of de deur of poort voor je open gaat. Dat gebeurt vervolgens voordat je hem aan kunt raken.

 


Foto('s):

Vraag offerte aan

Over ons

Huijbregts Automatisering
Haringweg 25
8251 RR Dronten
Bel ons: 0321- 382939

Mail ons: support@j-h.nl

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00
Zaterdag en Zondag gesloten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw