0
Winkelwagen
€ 0,00
Vraag offerte aan

REMOTE TOEZICHTHOUDER

Nog meer dan anders is de wens om mee te kijken actueel. Met onze Remote Toezichthouder ben u in staat om binnen 2 minuten live mee te kijken. En een beeld te vormen van de situatie op bijvoorbeeld een bouwplaats, bij uw on-site team of bij uw service engineer. Zodat u snel en wel overwogen een besluit kunt nemen.  

CLOUDVMS
biedt systeemtoegang via een veilige en meeslepende webbrowserinterface vanaf alle apparaten. Zonder plug-in !!


CAMERA BEWAKING IN DE CLOUD

Alle beelden, altijd en overal toegankelijk en geen last meer van noodzakelijke back-ups. CLOUDVMS geeft u de vrijheid om overal bij uw beelden te kunnen. VOEG INTELLIGENTIE MET “DEEP LEARNING” TOE AAN UW VIDEO CAMERA SIGNALEN.

Met onze “deep learning” video content analyse module maakt u elke camera’s intelligent. Hiermee worden uw camera’s actieve surveillance systemen die mensen en auto’s ontdekken op uw terrein en vervolgens hiervan melding doen of acties starten.

ENSURA biedt de volledige functionaliteit die nodig is om slim te detecteren, te waarschuwen, acties te starten, live beelden blijven volgen en dit alles te registreren en te archiveren. Hiermee realiseert u online surveillance op afstand. Dit bespaart kosten op te veel onnodige surveillance rondes en dus op diesel en milieu belasting en surveillance kosten. Met onze oplossing wordt surveillance en politie daar ingezet waar het nodig is.

ENSURA VMSCORE ondersteunt interne camera intelligentie maar biedt ook server gebaseerde intelligentie.


De laatste generatie browser gebaseerde en hardware onafhankelijke video management software kern met additionele modules voor specifieke functies en integraties. Beschikbaar voor fysieke, virtuele en cloud omgevingen gebaseerd op Windows and Linux.
VMSCORE™ is schaalbaar in het aantal camera’s, locaties en gebruikers op basis van een centrale, gedistribueerde of cloud gebaseerde architectuur. VMSCORE™ is de meest moderne, open maar veilige video management oplossing met krachtige integratie mogelijkheden voor additionele functionaliteit of integratie in en totaal oplossing.

Foto('s):

Vraag offerte aan

Over ons

Huijbregts Automatisering
Haringweg 25
8251 RR Dronten
Bel ons: 0321- 382939

Mail ons: support@j-h.nl

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 18:00
Zaterdag en Zondag gesloten

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw