0
Winkelwagen
€ 0,00
Vraag offerte aan

kan jij het je voorstellen? Hét doemscenario voor iedere onderneming: wat doe jij als je IT-infrastructuur volledig down is? Met wat voor reden dan ook. Hoe dan verder? Eerlijk is eerlijk, dan gaan onze knappe koppen bij Huijbregts Automatisering ook zweten. Niet van de stress, maar van het harde werken. Het harde werken aan het herstel van uw IT-infrastructuur.  

We made you're IT easy
Een klein sprongetje terug in de tijd, naar dat moment dat wij besloten een partnership aan te gaan. We hebben destijds samen een plan opgesteld ten behoeve van de continuïteit van je onderneming, ook in geval van calamiteiten. We hebben afspraken gemaakt omtrent de RTO en RPO. Wij zeiden toen al: “Dit is vakjargon, daar zullen we je niet te veel mee lastigvallen. laat ons dat maar regelen’. Geheel in lijn met onze belofte hebben we het je makkelijk gemaakt (weet je nog: we make it easy).


De impact van downtime

RTO (Recovery Time Objective); Hoeveel tijd mag het maximaal kosten voor jullie volledige systemen weer up and running zijn? De toepassingen of applicaties zullen een bepaalde tijd niet beschikbaar zijn. De tijd die het kost om de infrastructuur weer helemaal up-and-running te krijgen, drukken we uit in een tijdseenheid: RTO. Bij een RTO van 2 uur, zal na 2 uur de infrastructuur inclusief applicaties weer beschikbaar zijn.

RPO (Recovery Point Objective); De impact van downtime wordt bepaald daarnaast bepaald door nog een tweede factor, namelijk RPO. Dit gaat over hoeveel dataverlies er optreedt voorafgaand aan de uitval. Ook dit wordt in een tijdseenheid uitgedrukt. Bij een RPO van 4 uur zal er alleen data verloren gaan van de 4 uur voorafgaand aan de uitval. Alle data van voor die tijd zal bewaard blijven.


Foto('s):

Bijlagen:
Vraag offerte aan

Over ons

HUIJBREGTS | ict & cybersafety
Haringweg 25
8251 RR Dronten
Bel ons: 0321- 382939

Mail ons: support@j-h.nl

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag van 8:00 -18:00 uur
Zaterdag en Zondag gesloten
Alle bedragen zijn inclusief btw