0
Winkelwagen
€ 0,00
Cybercriminaliteit en beveiliging
Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij zo goed mogelijk voor de beveiliging van jouw systemen. Zo gebruik je waarschijnlijk een antivirus oplossing van ons die een deel van de bedreigingen tegenhoudt. Je leest het goed: een deel.

De actuele bedreigingen op het gebied van cybercriminaliteit beperken zich niet tot een virus wat jouw systeem kan oplopen. Criminelen hebben meer trucjes om bijvoorbeeld in jouw systemen in te breken, met je beeldscherm mee te kijken, je toetsaanslagen af te vangen of je bestanden te versleutelen, waarna zij losgeld vragen om de boel weer vrij te geven. Onlangs was nog een concreet voorbeeld op het nationale nieuws, waarbij een grote keuken- en woongigant was lamgelegd door een hacker.

Wij kunnen je wel vragen om op te letten, niet op ‘verkeerde’ websites te komen en geen bijlagen van verdachte mailtjes te openen, maar door de slimme trucs van cybercriminelen is de kans groot dat het jou toch ook een keer overkomt.  

De nieuwste antivirus software: EDR
Wij hebben daarom besloten voortaan alleen nog zogenaamde EDR-software (Endpoint Detection & Remediation) aan te bieden die jouw systemen hier wél tegen beschermt. Heb je op dit moment een andere antivirus oplossing, dan begeleiden wij je uiteraard in de overstap naar EDR. Om de urgentie hierbij aan te geven, voeren wij deze overstap kosteloos voor je uit.  


Wat kost EDR?
De kosten voor EDR zijn € 5,- per device per maand.

    01-07-2021 20:38

Over ons

HUIJBREGTS | ict & cybersafety
Haringweg 25
8251 RR Dronten
Bel ons: 0321- 382939

Mail ons: support@j-h.nl

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag van 8:00 -18:00 uur
Zaterdag en Zondag gesloten
Alle bedragen zijn inclusief btw