0
Winkelwagen
€ 0,00
Beveiliging / Safety blocks / Managed firewall
Vraag offerte aan

Veel organisaties onderschatten de beveiligingsrisico’s van hun netwerk; ze hebben verouderde systemen voor ICT beveiliging. Digitale criminelen worden steeds gevaarlijker, dus mag jouw netwerkbeveiliging niet achterblijven in de ontwikkeling. En technologie verandert constant. Daar moet op geanticipeerd worden.

Huijbregts Automastisering biedt geavanceerde netwerkbeveiliging die je beschermt tegen risico’s van buitenaf. Bij de bescherming van jouw organisatie door middel van netwerk beveiliging volgen wij de Code voor Informatiebeveiliging. Wij toetsen jouw netwerk op:

  • Beveiligingsarchitectuur van het ICT netwerk;
  • Beveiligingsmanagement;
  • Beveiliging van communicatie met security gateways;
  • Beveiliging van remote access en communicatie tussen netwerken via een VPN verbinding;
  • Volledige ontzorging


Bedreigingen voorkomen


In een enkel geval is een bedreiging zichtbaar, maar de meeste digitale aanvallen vinden plaats onder de radar. Ze blaffen niet, maar bijten wel. Als organisaties geen verdachte activiteit in het netwerk opmerken, dan krijgen ze een vals gevoel van veiligheid. Nietsvermoedende medewerkers halen verbazingwekkend snel bedreigingen binnen het netwerk. Zonder goede netwerkbeveiliging kan dit schadelijke gevolgen hebben voor het bedrijf.
 


 
Met een firewall is je organisatie altijd beschermd tegen deze bedreigingen. Maar een firewall onderhouden vereist tijd en gespecialiseerde securitykennis. Heb je die tijd niet, of die kennis niet in huis? Met Managed Firewall van Huijbregts Automatisering heeft je geen omkijken meer naar het beheer van uw firewall. De firewall is altijd up-to-date zonder dat het je veel tijd kost. En je netwerk en en dus je data zijn altijd goed beschermd.
 

Foto('s):

Bijlagen:
Vraag offerte aan

Over ons

HUIJBREGTS | ict & cybersafety
Haringweg 25
8251 RR Dronten
Bel ons: 0321- 382939

Mail ons: support@j-h.nl

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag van 8:00 -18:00 uur
Zaterdag en Zondag gesloten
Alle bedragen zijn inclusief btw