0
Winkelwagen
€ 0,00
Vraag offerte aan


Microsoft 365 (voorheen Office 365) zijn de welbekende programma’s van Microsoft, met zeer interessante aanvullingen voor bedrijven. De standaard apps die aanwezig zijn in elk Microsoft 365-pakket (Word, Excel, PowerPoint en Outlook) worden hierin aangevuld met een aantal zakelijke services. Exchange, SharePoint, OneDrive for Business en Microsoft Teams zijn hier belangrijke voorbeelden van. 

Maar dat is nog niet alles. Met onze pakketten Microsoft 365 heb jij overal en altijd toegang tot jouw documenten. Met de mobiele Microsoft 365-apps kan jij je documenten overal bekijken, bewerken en delen (beschikbaar voor iOS en Android). Of jij raadpleegt je Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden gewoon vanaf je laptop, computer of tablet. Het is het bekende Microsoft-pakket, plus hulpmiddelen waarmee jij nog beter kunt samenwerken.

De vertrouwde programmatuur is nu ook in de cloud

Microsoft 365 heeft de hulpmiddelen die nodig zijn om altijd en overal, en op elk gewenste apparaat, te kunnen werken. Het pakket heeft dezelfde Microsoft 365-apps die jij al jarenlang gebruikt, maar dan met alle voordelen van de cloud. Zo werk jij wanneer het nodig is. Je kantoor neem jij eenvoudig overal mee naartoe.

Deel bestanden die altijd toegankelijk moeten zijn, zowel online als offline, en blijf synchroon met jouw collega’s. Het installeren, bijwerken en synchroniseren van apps is ook verleden tijd. Microsoft 365 werkt ‘achter de schermen’ en blijft daardoor constant up-to-date, zodat jij zo efficiënt mogelijk kunt blijven werken.

 


Excel Bekijk, bewerk en maak je spreadsheets vanaf iedere locatie en werk realtime samen.

PowerPoint Verhoog het niveau van jouw presentaties, want vanaf nu kan jij overal samenwerken aan je PowerPoint presentaties.

Outlook Dankzij een geïntegreerde weergave van jouw e-mail, agenda, contactpersonen en bestanden blijf jij continu verbonden.

Word Samen werken, samen schrijven en blijven werken op jouw eigen manier. 

Chatten, bellen én vergaderen

 

Heeft jouw organisatie behoefte aan een oplossing waarmee medewerkers productiever vergaderen, taken kunnen volbrengen zonder te hoeven wisselen tussen applicaties, en waarmee jij de dagelijkse communicatie beter kunt managen? Dan is Microsoft Teams de oplossing. Dit is dé software voor chatten, bellen, conferencing, Microsoft applicaties en app integraties met derden, allemaal op één plek.

Breng je collega's, teams en resources samen
Een uitgebreide tool voor samenwerkingstoepassingen waarmee jij kunt chatten, vergaderingen kunt houden, bestanden gezamelijk kunt bewerken en opslaan en de inhoud van apps kunt delen. Maar jij legt ook eenvoudig contact met klanten en leveranciers door de mogelijkheid tot het integreren van je e-mail, contactpersonen en agenda's.

 

Bellen en gebeld worden

 

Microsoft Teams als telefonie oplossing!

 

Wij bieden een complete oplossing, met extra functionaliteiten, zoals het integreren van de bestaande telefonie omgeving. Deze optie is een geweldige manier om zakelijke communicatie te onderhouden, zelfs vanuit het comfort van uw eigen huis. Wij maken het namelijk mogelijk om oproepen via je bestaande telefonie omgeving te laten verlopen, middels het gebruik van Microsoft Teams. Op deze manier kan jij bellen en gebeld worden, zonder dat jij losse apparatuur nodig hebt. Wij koppelen hiervoor je vaste telefonie aan Microsoft Teams, waarbij iedere gebruiker een eigen telefoonnummer toegewezen krijgt. Op deze manier heb jij overal ter wereld hoogwaardige gesprekken, waardoor een nog krachtigere tool voor productiviteit, samenwerking en communicatie ontstaat. 


 

OneDrive for Business

 

Werk aan je bestanden en sla ze direct op in OneDrive of SharePoint. OneDrive is de bestanden-app die jij met al je bestanden verbindt.

Wijzigingen worden direct bijgewerkt op alle gesynchroniseerde apparaten. Het openen en synchroniseren van bestanden kan op ieder gewenst apparaat. Met 1 TB opslag heb jij altijd voldoende opslaggeheugen voor het opslaan en delen van bestanden. Daarnaast maken toegangs- en gastkoppelingen het mogelijk om jouw bestanden ook met externe contactpersonen te delen.

 

Sharepoint

Maak teamsites om informatie, inhoud en bestanden op je intranet te delen met SharePoint.

In Microsoft 365 kan jij eenvoudig een teamsite maken vanaf de SharePoint-startpagina. Vanaf de SharePoint Server kan jij een teamsite of een aantal andere typen sites maken. Jij kunt deze site(s) gebruiken als een veilige plek om informatie te bewaren, organiseren, delen en openen vanaf elk gesynchroniseerd apparaat. Het enige dat jij nodig hebt is een webbrowser, zoals Internet Explorer of Google Chrome. Via de SharePoint-app blijf jij verbonden via je mobiele apparaten.


 

Slimmer aan de slag met je zakelijke e-mail en agenda's

Microsoft Exchange is de webversie van Microsoft Outlook. Met Exchange kan jij overal bij jouw e-mail, agenda en contacten. We zetten je e-mail veilig in de cloud, zodat jij ieder gewenst apparaat kunt synchroniseren. Een groot voordeel is dat jij niet meer hoeft te investeren in een eigen e-mailserver en direct een professionele e-mailoplossing voor hebt voor je bedrijf.


Foto('s):

Bijlagen:
Vraag offerte aan

Over ons

HUIJBREGTS | ict & cybersafety
Haringweg 25
8251 RR Dronten
Bel ons: 0321- 382939

Mail ons: support@j-h.nl

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag van 8:00 -18:00 uur
Zaterdag en Zondag gesloten
Alle bedragen zijn inclusief btw