0
Winkelwagen
€ 0,00
Vraag offerte aan


Workspace365- altijd en overal samenwerken

Al jouw benodigde applicaties, benaderbaar via een webbrowser naar keuze. Ideaal voor ondernemers die veel waarde hechten aan flexibiliteit, security en volledige onafhankelijkheid. Dat is wat Cloudroom365 voor jouw onderneming kan betekenen. Cloudroom365 is een totaaloplossing voor bedrijven die online (willen) werken en hun bestanden veilig en op één centrale plek gewaarborgd willen hebben.


 

Software as a service (saas) is dé trend in applicatiewereld, waarbij applicaties niet langer op een device worden geïnstalleerd maar via het web benaderbaar zijn. Hierdoor ben jij niet langer aan device of (werk-)omgeving gebonden en genieten jouw medewerkers van de vrijheid om op iedere locatie in te loggen binnen een beveiligde omgeving.
 

Cloudroom365 = ultieme vrijheid

Cloudroom365 dient als extra schil om alle Microsoft Office-applicaties, maar ook voor jouw bedrijfseigen applicaties. Snel en gemakkelijk te beheren in een moderne online werkomgeving. Al jouw medewerkers hebben de beschikking tot een eigen unieke werkomgeving, waarbinnen zij toegang hebben tot alle applicaties en bestanden. Mits zij daarvoor de rechten hebben!


Foto('s):

Bijlagen:
Vraag offerte aan

Over ons

HUIJBREGTS | ict & cybersafety
Haringweg 25
8251 RR Dronten
Bel ons: 0321- 382939

Mail ons: support@j-h.nl

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag van 8:00 -18:00 uur
Zaterdag en Zondag gesloten
Alle bedragen zijn inclusief btw