0
Winkelwagen
€ 0,00
Bright Access glasvezel evenement
De aanleg van het Bright Access glasvezelnetwerk op bedrijventerreinen Business-Zone Delta, De Noord, Fazantendreef, Poort van Dronten, De Kolk, Spelwijk en Tarpan gaat beginnen. Daar willen we samen met alle ondernemers uit Dronten en Swifterbant een feestje van maken. 

Word je klant van Bright Access, of wil je nog meer weten voor je een keuze maakt? Dan ben je van harte welkom op deze kick-off:
 
  • Donderdag 23 maart 2023, vanaf 14:45 uur
  • ACP International, Sassenpoort 8 Dronten

Wat gaat er gebeuren?
Met de komst van glasvezel gaat er natuurlijk behoorlijk wat gebeuren. We gaan deze donderdagmiddag vertellen hoe het allemaal werkt, wat je merkt van de aanleg en we gaan inhoudelijk in op wat je als onderneming allemaal kunt doen met een snelle, veilige en stabiele glasvezelverbinding. Maar we gaan er vooral een leuke en goed verzorgde middag van maken met goed eten, lekkere drankjes en een leuk cadeautje voor alle aanwezigen. Speciale gast is burgemeester Jean-Paul Gebben, voor wie we ook nog een verrassing in petto hebben.

Agenda
14:45 uur Ontvangst en kennismaking
15:30 uur Bright Access & Partners: De impact van glasvezel: wat kunnen we verwachten?
16:15 uur Naborrelen met hapjes

Meer weten?
Voor vragen over het evenement kun je mailen naar m.vanbrussel@brightaccess.nl of bellen naar 088-0450959. Wil je meer informatie over glasvezel van Bright Acces, klik dan op onderstaande button. De experts van Huijbregts Automatisering helpen je graag.
 

Neem contact op > 

Bright Access

 

    21-03-2023 13:29

Over ons

HUIJBREGTS | ict & cybersafety
Haringweg 25
8251 RR Dronten
Bel ons: 0321- 382939

Mail ons: support@j-h.nl

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag van 8:00 -18:00 uur
Zaterdag en Zondag gesloten
Alle bedragen zijn inclusief btw