0
Winkelwagen
€ 0,00
Oktober is wereldwijd de maand van de cybersecurity bewustwording. Of je nu particulier of zakelijk bent, je bent kwetsbaar voor cyberaanvallen. Cybercriminelen worden steeds geraffineerder en hun aanvallen zijn steeds moeilijker te herkennen.

Grote gevolgen

Een cyberaanval kan grote gevolgen hebben. Je kunt je geld, persoonlijke gegevens of zelfs je identiteit kwijtraken. Ook bedrijven kunnen veel schade lijden door een cyberaanval. Denk bijvoorbeeld aan reputatieschade, verlies van klantgegevens of onderbreking van de bedrijfsvoering.

Neem security maatregelen

Het is daarom belangrijk om maatregelen te nemen om jezelf en je bedrijf te beschermen tegen cyberaanvallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een firewall, EDR (antivirus), patchmanagement, webfiltering, een wachtwoordmanager, 365Monitor (cloud) en het op de juiste inrichten en maken van back-ups.

We kunnen ons voorstellen dat je hier wat hulp bij kunt gebruiken. En daar zijn wij dan weer heel goed in. Wil je een keer sparren over jouw cyberveiligheid en/of die van jouw bedrijf? Neem contact met ons op. Dan kijken we samen hoe we jouw systemen nog veiliger kunnen maken.
 
 

Neem contact op > 
 

    10-10-2023 14:12

Over ons

HUIJBREGTS | ict & cybersafety
Haringweg 25
8251 RR Dronten
Bel ons: 0321- 382939

Mail ons: support@j-h.nl

Openingstijden:


Maandag t/m vrijdag van 8:00 -18:00 uur
Zaterdag en Zondag gesloten
Alle bedragen zijn inclusief btw